Tuesday, November 1, 2011

heee, jawapannye ialah...

soalan dari Cinta Solero

[1]
Benda milik korang yang paling korang sayang
laptop kot..heeee

[2] Blogger yang paling korang minat??bile blogging je..mesti korang bukak blog dia..Sila tinggal Link Blog skali.Hehehe :)
banyak...antaranya blog ni

[3] Subjek kegemaran korang mase kat skola?
mathematics!!!

[4] Kartun yang paling korang layan sampai sekarang?
shinchan =)

[5] Korang rase annoying kalau org tu.... (sila sambung )
perasan, huhuhu

[6] Siapa sumber inspirasi korang?
my family... =)

[7] Game kegilaan korang di FB? Kosongkan jika tiada :)
farmville -dulu la..skrg tak dh..huhuh

[8] Bila korang nak keluar hangout ke...dating ke...Brape jam korang bersiap?
15 minit jer...haha

[9] Port korang hangout dengan kengkawan (sila cerita sikit ape yang best tempat tu)
Jusco Bandar Perda....sbb semua ada kat situ...

[10] Kat skola, adakah korang seorang yang sangat nakal?
sekolah rendah tak, sekolah menengah time form 4 5 saya suka letak minyak cap kapak kat tangan and pastu salam orang..heee

[11] Seseorang itu patut bercinta pada usia??? (komen sikit jawapan korang tu)
19 ke atas.. =)




2 comments:

Faz_cs said...

Amboi fatin...main minyak cap kapak ye..hehe..thanks sudi jawab ;)

_fatin_ said...

haha..mmg agak nakal time tuh...kesian kat kawan2 yg kena minyak tu... =.='

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...